Fundasul FC Barcelona, Lilian Thuram, a declarat, intr-un interviu publicat, marti, de cotidianul Le Parisien, ca se va retrage de la echipa nationala daca Franta nu se va califica la turneul final al Campionatului European din 2008, informeaza AFP.
Fundasul FC Barcelona, Lilian Thuram, a declarat, intr-un interviu publicat, marti, de cotidianul Le Parisien, ca se va retrage de la echipa nationala daca Franta nu se va califica la turneul final al Campionatului European din 2008, informeaza AFP. CONDITIE. "Asa este. Daca nu ne vom califica la Euro-2008 imi voi incheia cariera internationala. Sper, totusi, ca ne vom califica si voi mai juca. O finala de Campionat European ar fi extraordinara", a spus Thuram. Fotbalistul, in varsta de 35 de ani, este recordmanul de selectii la nationala Frantei, cu 134 de convocari. Thuram a cucerit titlul mondial in 1998, pe cel european in 2000 si a facut parte din lotul pentru Cupa Mondiala din 2006, cand Franta a fost invinsa, in finala, la loviturile de departajare, de reprezentativa Italiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.