Mohsen Yahyavi, politician iranian, a socat lumea afirmand ca homosexualii a€žnu merita altceva decat pedeapsa cu moartea". Declaratia a fost facuta in fata parlamentului britanic, informeaza gazeta.ru.  a€žReprezentan
Mohsen Yahyavi, politician iranian, a socat lumea afirmand ca homosexualii a€žnu merita altceva decat pedeapsa cu moartea". Declaratia a fost facuta in fata parlamentului britanic, informeaza gazeta.ru.  a€žReprezentantii orientarii sexuale netraditionale trebuie sa fie expusi torturii sau executati" sustine Mohsen Yahyavi, politician Iranian . El si-a explicat convingerile prin faptul ca legile islamului interzic homosexualitatea si ca ea trebuie pedepsita foarte sever. Declaratia a survenit in urma invinuirilor aduse de catre organizatiile care apara drepturile omului si care acuza Iranul ca foloseste pedepsea cu mortea pentru homosexuali.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.