Visand la Premier League, Gordon Strachan si-a varsat naduful pe UEFA si FIFA, suparat pe toti oficialii federatiilor si ligilor de pe mapamond, dupa ce Glasgow Rangers si Celtic Glasgow au fost refuzate in repetate randuri de englezii deloc dispusi
Visand la Premier League, Gordon Strachan si-a varsat naduful pe UEFA si FIFA, suparat pe toti oficialii federatiilor si ligilor de pe mapamond, dupa ce Glasgow Rangers si Celtic Glasgow au fost refuzate in repetate randuri de englezii deloc dispusi sa integreze echipele-fanion ale Scotiei in cel mai bogat campionat de fotbal din lume.
"Uitati de FIFA si UEFA. Ca urmare a influentei tot mai mari a miliardarilor ce se implica in sportul-rege, FIFA si UEFA isi vor pierde puterea. Oamenii de afaceri vor infiiinta trei ligi europene, cu cele mai bune 60 de echipe de pe continent. Asa vor decurge lucrurile, va exista o noua structura, un nou organism Cei de la forurile fotbalistice internationale nu se vor putea opune vointei noilor patroni de cluburi, si vor accepta in final toate propunerile acestora", crede Strachan. Daca previziunile antrenorului nemuritorilor de la Celtic Glasgow vor fi validate de zeii fotbalului (la care probabil se inchina Strachan cu ambele maini), cele mai importante cluburi din "soccerul" scotian vor avea ocazia sa evolueze in compania baietilor mai bogati din sudul insulei. God Save the League.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.