Intr-un interviu acordat agentiei NewsIn, patronul Stelei a declarat ca singura modalitate de a stopa ascensiunea gruparii Paszkany-Muresan este stimularea adversarilor clujenilor. Intentia lui Gigi Becali, de a oferi prime substantiale formatiilor c
Intr-un interviu acordat agentiei NewsIn, patronul Stelei a declarat ca singura modalitate de a stopa ascensiunea gruparii Paszkany-Muresan este stimularea adversarilor clujenilor. Intentia lui Gigi Becali, de a oferi prime substantiale formatiilor ce vor reusi sa se opuna cu succes liderului la zi al Ligii 1, s-ar putea astfel materializa in partea a doua a sezonului competitional. Deocamdata, principalul finantator al ros-albastrilor si-a propus sa intareasca lotul pus la dispozitia lui Marius Lacatus, cu un atacant si un mijlocas "de creatie", motiv pentru care Becali a apelat (cum altfel?) la serviciile varului sau Ioan: "Nu am pe cine sa aduc din tara. Voi aduce doi fotbalisti valorosi din strainatate, voi da afara sase, si vom trece peste criza de acum. Niciodata nu am trecut prin asa ceva. Cred ca suntem in cea mai critica perioada de cand am venit eu la Steaua. Asta e, anul acesta este pierdut. Eu sunt principalul vinovat pentru ca in vara am numit un antrenor pe criterii sentimentale, dar nu mai are rost sa ma leg acum de Hagi. Surdu este unul dintre jucatorii de perspectiva din lotul Stelei. Nu mai joaca asa de bine ca la CFR Cluj, pentru ca nu a avut cine sa il antreneze cum trebuie, dar o sa il vedeti de acum. Cu Marica nu e nimic adevarat. Cine poate sa il aduca pe Marica in Romania? E foarte greu de adus. Am vorbit cu Giovani si cu alti impresari spanioli si le-am spus sa imi aduca doi jucatori de valoare. Intaietate are atacantul, pentru ca eu, la ora actuala, nu am pe cineva care sa bage mingea in poarta. Nu l-ati vazut pe Iacob aseara? Cand ajungea mingea la el se oprea actiunea, pentru ca el o dadea la adversar".
Cat despre declaratia facuta dupa remiza dezamagitoare cu Pandurii Tg. Jiu, conform careia Steaua se va bate doar pentru locurile 7-8, Becali a intors-o ca la Pipera: "Stati voi linistiti, ca  am glumit. Eu tot la titlu tintesc. Vedeti-va de treaba, ca pe CFR Cluj doar eu ii pot opri, da` trebuie bagati multi bani la echipele cu care vor juca ei. Se poate intampla ca eu sa ii opresc pe CFR si Rapidul sa ia campionatul. Dar sa fie clar, doar daca ma voi ocupa eu de CFR, se vor opri din drumul spre titlu".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.