Compania Romstal Leasing a finantat luna trecuta peste 1.000 de contracte in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, in crestere cu 127% fata de perioada similara a anului trecut.
"Intotdeauna participarea la SIAB a adus Romstal Leasing o
Compania Romstal Leasing a finantat luna trecuta peste 1.000 de contracte in valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, in crestere cu 127% fata de perioada similara a anului trecut.
"Intotdeauna participarea la SIAB a adus Romstal Leasing o oportunitate de a creste finantarile companiei pe sectorul auto al pietei de leasing din Romania. Luna octombrie 2007 marcheaza un dublu record. Am reusit performanta de a depasi pragul de 1.000 de contracte incheiate intr-o luna si in acelasi timp am dublat valoarea finantarilor fata de luna septembrie, cea mai buna de pana acum, cand am inregistrat o valoare a finantarilor de 19 milioane euro", a declarat directorul de marketing al Romstal Leasing, Ionut Chirila.
In total, Romstal Leasing a inregistrat, dupa 10 luni din acest an, 4.883 de contracte in valoare de 172 milioane euro, in crestere cu 44% fata de aceeasi perioada a anului trecut. In portofoliul companiei autoturismele detin o pondere de 41%, vehiculele comerciale 27,5%, autoutilitarele 15,5%, motocicletele 1,4%, echipamentele 8,2% si imobilele 6,3%.
SIAB a reprezentat un motor de crestere, astfel incat 60% din contractele realizate in luna octombrie de Romstal Leasing au fost incheiate in baza ofertei promovate de companie la editia din acest an. Asteptarile initiale anuntate de companie pentru luna octombrie erau de 25 milioane de euro, fiind depasite cu aproape 60% de rezultatele obtinute. Contractele semnate in cadrul SIAB au avut ca obiect principal autoturismele, urmate de vehiculele comerciale si apoi autoutilitarele.
La finalul anului 2006, grupul financiar KBC a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Romstal Leasing pentru suma de 70 de milioane de euro, tranzactia fiind finalizata in luna martie a acestui an. Romstal Leasing IFN are o experienta de peste opt ani pe piata romaneasca si detine o cota de piata de 4,2%, 20 birouri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.