Un numar mare de elastice pentru par, produse din prezervative folosite, au fost puse in vanzare in sudul Chinei, ridicand astfel riscul raspandirii bolilor sexuale, relateaza presa locala.  PERICOL. China Daily sustine ca ineditele produse
Un numar mare de elastice pentru par, produse din prezervative folosite, au fost puse in vanzare in sudul Chinei, ridicand astfel riscul raspandirii bolilor sexuale, relateaza presa locala.  PERICOL. China Daily sustine ca ineditele produse au fost gasite in pietele si saloanele de frumusete din orasele Dongguan si Guangzhou: a€žAceste elastice ieftine si colorate se vand foarte bine, amenintand sanatatea oamenilor. Ei ar putea fi infectati cu SIDA si alte boli sexuale, atunci cand tin elasticele in gura pentru a-si aranja parul inainte de a-l prinde". In pofida faptului ca au fost reciclate, prezervativele inca pot fi infectate cu bacterii si virusi, adauga autorul articolului. Un oficial guvernamental a declarat ca punerea in vanzare a unor asemenea produse este ilegala, motiv pentru care autoritatile vor lua masuri imediate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.