Motto-ul presedintelui de onoare al PSD pe blog este "Cea mai nobila preocupare a omului este omul" (G. E. Lessing).

Iliescu a postat deja pe blog trei articole. In primul dintre acestea, fostul presedinte scrie: "Am fost presedintele Roma

Motto-ul presedintelui de onoare al PSD pe blog este "Cea mai nobila preocupare a omului este omul" (G. E. Lessing).

Iliescu a postat deja pe blog trei articole. In primul dintre acestea, fostul presedinte scrie: "Am fost presedintele Romaniei, actualmente sunt senator sia€¦incepand de astazi, 12 noiembrie 2007, am intrat in universul bloggerilor. Cu multa simpatie va invit la dialog". El sustine ca a intrat in aceasta comunitate virtuala convins de realitatea unui mediu dinamic, ce da posibilitatea fiecaruia sa-si expuna ideile. "Acest blog e construit pentru a comunica neformal, simplu, fara limite impuse, supuse doar regulilor bunului simt", mai scrie Iliescu, anuntand totodata ca are multe de spus.

Celelalte articole se intituleaza "Opozitia la referendum" si "Viitorul miscarii sindicale in Romania post-aderare".

Iliescu: "Am intrat si eu in lumea blogistilor"  Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca, desi la inceput blogurile i s-au parut a€žun fel de mahala in scris", acum si-a deschis si el un blog, stimulat de niste a€žcolaboratori".

Iliescu a spus ca a ezitat a€žfoarte mult" daca sa isi deschida sau nu un blog si inca nu stie daca, acceptand propunerea unor a€žcolaboratori" in acest sens, a facut o alegere buna.

El a spus ca principala sa preocupare este sa vada daca va reusi sa fie activ pe blog, el stabilind pentru inceput o zi pe saptamana pentru a raspunde postarilor.

Iliescu a spus ca deja a primit, dupa deschiderea blogului, aproape 50 de mesaje, pe care insa nu a reusit sa le parcurga pana la ora la care facea aceste declaratii.

Intrebat de jurnalisti care dintre blogurile romanesti i s-au parut mai interesante, Iliescu a spus :

Am parcurs cateva bloguri, Adrian (Nastase - n.r.) este foarte harnic, foarte activ, si Geoana, dar mai mult numai asa in fuga pe al lui Geoana".

Iliescu a spus ca la inceput a avut retineri fata de fenomenul blogurilor.

"La inceput am avut chiar niste retineri si chiar am fost criticat cand am spus ca blogul este un fel de mahala in scris, dar am vazut ca a luat o dezvoltare interesanta si aduce ceva in plus fata de ceea ce ofera presa scrisa (a€¦) un punct de vedere mai degajat, mai spontan. (a€¦) Prima reactie a fost aceasta, mi s-a parut o chestie cam marginala, dar mi s-a parut o chestie foarte interesanta si dincolo de chestiunile marginale si mai de mahala intr-adevar, cum mi se parea mie la inceput, vad ca sunt mesaje de fond si completeaza ceea ce este presa propriu-zisa (a€¦), o maniera mult mai degajata de comunicare", a afirmat Iliescu.
www.ioniliescu.wordpress.com


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.