Potrivit unui sondaj efectuat de revista Zoo, aproximativ 16% dintre cititori si-au exprimat dorinta de a-l vedea pe seful guvernului de la Canberra in costumul lui Adam. Premierul australian John Howard si-a exprimat marea surprindere cand a aflat
Potrivit unui sondaj efectuat de revista Zoo, aproximativ 16% dintre cititori si-au exprimat dorinta de a-l vedea pe seful guvernului de la Canberra in costumul lui Adam. Premierul australian John Howard si-a exprimat marea surprindere cand a aflat ca electoratul doreste sa-l vadaa€¦ dezbracat.  Printre politicienii pe care australienii vor sa-i vada in ipostaze nud se afla si liderul opozitiei, Kevin Rudd, care a adunat in acest sens 34% dintre voturi. a€žSunt uimit ca rezultatul final pentru mine n-a fost zero voturi", a declarat Howard (68 de ani), la postul national de televiziune. John Howard si Kevin Rudd vor afla preferintele mult mai serioase ale electoratului la 24 noiembrie, cand vor avea loc alegeri generale. Potrivit sondajelor de opinie, Howard va fi invins fara drept de apel de oponentul sau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.