Dispari, cu Keo
In timp ce iubita sa, Andreea Balan, care participa la editia internationala a concursului Dansez pentru tine, este plecata in Mexic, Keo revine in atentia fanilor cu noul single Dispari, cea de-a doua melodie de pe albumul In ochii tai, care beneficiaza deja de un videoclip. Povestea clipului, ale carui regie si scenariu sunt semnate de Dragos Buliga, in colaborare cu Keo, este misterioasa, fiind prezentate un conflict intre doi barbati furiosi, un sarut pasional intre doua fete, dar si disparitia din cauza vantului a unuia dintre protagonis ti. Am dorit sa fac ceva deosebit, sa am propriile mele cascadorii in clip, spune Keo.
Moga se apuca de cinematografie
Marius Moga a marturisit ca vrea sa atace industria cinematografica. Iubitul Iuliei Vantur nu doreste sa se apuce de actorie sau de regie, ca fratele sau mai mic, Iulian, ci vrea sa compuna muzica pentru film. Debutul acestuia in industria cinematografica se va petrece cat de curand, iar prima pelicula care va beneficia de muzica Micutului Mo va fi cea a Mihaelei Radulescu. Cum scenariul scris de Mihaela nu a primit sponsorizare din partea CNC-ului, iar autofinantarea poate provoca o gaura de 500.000 de euro, Moga se vede nevoit sa mai astepte.
VJ Wanda, ajutata de bobocii de la Spiru
Boboacele care au urcat pe scena, la concursul de Miss de la Balul bobocilor, organizat de Liceul Spiru Haret, au avut marea surpriza de a fi prezentate de VJ Wanda si de VJ Zara de la MTV. Petrecerea a fost lipsita de evenimente nepla- cute. Probleme a avut doar VJ-ita MTV-ului. Nefamiliarizata cu clubul Cristal, ea nu a stiut sa deschida si sa inchida usile clubului. Noroc cu pustii versati ce se aflau la intrarea in club. Cei care au si ajutat-o pe Wanda, hohotind de ras. (S.O.)