Steaua a bifat sambata seara prima victorie dupa doua infrangeri consecutive, la Timisioara si acasa cu Sevilla, insa prestatia "soldatilor" lui Gigi Becali a aratat din nou a suferinta. A fost 1-0 cu Universitatea Craiova, gratie unui gol facut in p
Steaua a bifat sambata seara prima victorie dupa doua infrangeri consecutive, la Timisioara si acasa cu Sevilla, insa prestatia "soldatilor" lui Gigi Becali a aratat din nou a suferinta. A fost 1-0 cu Universitatea Craiova, gratie unui gol facut in proportie de 80% de unul dintre marginalizatii de pana acum, Vasilica Cristocea, autorul unei centrari impecabile pentru Nicolita. In rest, Lovin se tot chinuie sa demonstreze ca e mijlocas, insa mingea refuza cu incapatanare sa il asculte, Dica pare ca nu-si mai gaseste locul in primul unsprezece al Stelei, chiar daca a reusit doua pase excelente pentru Zaharia, Zapata a inceput si el sa faca gafe, fiind salvat de sansa in doua randuri, per total o prestatie cenusie a vicecampionilor, in fata unor tribune dezolant de goale.
"Este o victorie meritata si muncita si probabil pana la sfarsitul anului toate meciurile vor fi la fel de grele. Jucatorii au acumulat o stare de oboseala, e normal sa fie obositi fizic si psihic si ca o parte din moral sa fi disparut. Important e sa castigam punctele puse in joc si sa obtinem rezultatele de care avem nevoie pentru a nu ne indeparta de podium", a comentat Lacatus. "Fiara", caruia putinii fani prezenti la meci i-au scandat din nou indelung numele, a vorbit si despre tribunele goale din Ghencea. "Sper ca prin rezultate si joc suporterii sa revina la stadion pentru ca avem nevoie de sprijinul lor. Cand au fost alaturi de noi au reprezentat un imbold pentru jucatori. In timp cred ca se vor rezolva si aceste probleme. Mi-as dori ca jucatorii mei sa treaca peste momentele grele in care nu sunt sustinuti si aplaudati si sa-si demonstreze valoarea. Rezultatele au creat o nemultumire in randul suporterilor, dar le cer sa aiba rabdare si sa se bucure alaturi de noi de rezultatele pozitive, chiar daca jocul nu e asa cum poate isi doresc ei, unul spectaculos. La sfarsitul acestui an, cand vom reusi sa avem o diferenta cat se poate de mica fata de plutonul fruntas, cu siguranta vor reveni la stadion", a apreciat Lacatus. Antrenorul Stelei nu a recunoscut ca echipa sa a tras de timp in finalul jocului. "Vi s-a parut. Echipa nationala a pierdut o calificare de la o faza banala care, tratata cu lejeritate, poate crea probleme. Credeti ca jucatorii nu-si doresc sa arate mai mult? Sunt probleme de bucatarie interna, jucatorii acuza oboseala si sunt momente cand nu stii pe cine sa bagi si in locul cui pentru a-i avea proaspeti la urmatorul meci. Nu au timp sa se recupereze dupa efortul facut din iulie incoace", a spus Lacatus. El a avut foarte putin timp pentru a-si reface jucatorii, fiindca Steaua joaca diseara din nou in campionat, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, o restanta din etapa a 5-a a Ligii I.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.