Cel mai longeviv fotbalist din istoria tricolorilor, actualul antrenor principal si jucator de la FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a anuntat ieri ca se retrage din echipa nationala. Selectionerul Victor Piturca a fost cel care a anuntat vestea cu prileju
Cel mai longeviv fotbalist din istoria tricolorilor, actualul antrenor principal si jucator de la FC Vaslui, Dorinel Munteanu, a anuntat ieri ca se retrage din echipa nationala. Selectionerul Victor Piturca a fost cel care a anuntat vestea cu prilejul reunirii de la Mogosoaia. "Nu se mai pune problema sa i se faca un meci de retragere contra Albaniei. Am vorbit cu el, probabil ca ar fi fost pe lista jucatorilor convocati pentru aceste actiuni, dar a spus ca vrea sa se retraga. Dorinel Munteanu s-a retras definitiv de la echipa nationala. Este un jucator extraordinar, a muncit in aceasta campanie de calificare si cred ca putea face parte din lotul pentru Euro 2008. El mi-a explicat ca e antrenor si jucator la echipa sa de club si nu mai vrea sa joace la nationala. Eu i-am spus ca as dori sa mai joace, dar nu a mai vrut. In primavara, daca vom avea un amical mai puternic, isi va face retragerea. A zis ca vrea o retragere civilizata, nu pompoasa", a afirmat Piturca.  Confirma. Aflat momentan in Germania, Dorinel Munteanu a confirmat: "Am vorbit cu selectionerul si l-am informat despre decizia mea de a ma retrage din echipa nationala. Nu mai pot face fata pe trei fronturi". El a debutat in echipa reprezentativa la 23 mai 1991 in meciul Norvegia - Romania (1-1) si a adunat 134 de partide sub tricolor, reusind sa marcheze si 16 goluri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.