ITALIA, Serie A, etapa a 12-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 1-2 acasa cu Udinese. Atacantul roman a contribuit decisiv la golul egalizator, reusit de Pazzini in minutul 28, dar nu a putut impiedica prima infrangere din acest sez
ITALIA, Serie A, etapa a 12-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Fiorentina, 1-2 acasa cu Udinese. Atacantul roman a contribuit decisiv la golul egalizator, reusit de Pazzini in minutul 28, dar nu a putut impiedica prima infrangere din acest sezon a Fiorentinei * Suspendat, PAUL CODREA nu a fost inclus in lotul Sienei, care a pierdut pe teren propriu, scor 2-3, meciul cu Livorno.
ITALIA, Serie B, etapa a 14-a * BOGDAN PATRASCU a jucat toate minutele pentru Piacenza, 2-0 acasa cu Ravenna * SORIN PARASCHIV a fost rezerva neutilizat pentru Rimini, 4-1 pe teren propriu cu Cesena.
OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 11-a * GEORGE OGARARU (foto) a fost titular pentru Ajax, 2-2 in deplasare cu Feyenoord, dar s-a accidentat si a parasit terenul in minutul 69. Tot la oaspeti, NICOLAE MITEA nu a fost inclus in lot, el fiind accidentat.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 14-a * DANIEL NICULAE si GABRIEL TAMAS au fost integralisti pentru Auxerre, care a remizat in deplasare cu Sochaux, scor 1-1. Auxerre a deschis scorul prin Kahlenberg, dupa un penalty obtinut de Niculae.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 13-a * CIPRIAN MARICA a fost rezerva pentru VfB Stuttgart, care a invins clar liderul Bayern Munchen pe teren propriu, scor 3-1. Internationalul roman a fost trimis pe teren in minutul 75, in locul lui Cacau * Fara OVIDIU BURCA, accidentat, Energie Cottbus a piedut cu 2-3 meciul jucat pe terenul lui Hansa Rostock.
SPANIA, Primera Division, etapa a 12 * Getafe, fara COSMIN CONTRA, in continuare accidentat, a furnizat supriza etapei, invingand cu 2-0, acasa, pe FC Barcelona.
RUSIA, prima liga, etapa a 30-a * RAZVAN COCIS a fost titular pentru Lokomotiv Moscova, invinsa cu 3-2 pe teren propriu de Kuban Krasnodar. Internationalul roman a fost schimbat in minutul 71 * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 3-1 acasa cu Luch Energia * FLORIN SOAV0A nu a jucat pentru Spartak Moscova, 2-1 pe teren propriu cu Dinamo Moscova. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.