"I-am oferit lui Mititelu trei milioane pe Costea, m-a refuzat, asta e, ne uitam in alte parti. Steaua isi va reveni. O sa vedeti voi in iarna. O sa terminam pe locul doi in iarna si o sa vedeti ca o sa luam si campionatul. Vreau sa ajungem pe locul
"I-am oferit lui Mititelu trei milioane pe Costea, m-a refuzat, asta e, ne uitam in alte parti. Steaua isi va reveni. O sa vedeti voi in iarna. O sa terminam pe locul doi in iarna si o sa vedeti ca o sa luam si campionatul. Vreau sa ajungem pe locul doi cat mai repede. Imi pare bine ca am castigat cu Craiova. Cred ca putea sa fie si 3-0 sau 4-0 la pauza. Am avut emotii, dar pana la urma s-a terminat cu bine", a spus Gigi Becali la finalul intalnirii cu Universitatea Craiova. La randul sau, Valeriu Argaseala, presedintele ros-albastrilor, s-a indoit ca CFR Cluj se poate impiedica de Dacia Mioveni, in meciul jucat aseara. "Importante sunt punctele. Victoria da moral echipei si noi avem nevoie de moral. Numai cine nu cunoaste fotbal poate sa creada intr-o minune la CFR cu Mioveni. Dar, dupa cum stiti, era o expresie: Cartu a adus autobaza in poarta. Cu simtul lui de aparare dezvoltat poate face ceva, dar e greu. Sper sa ajungem in coasta CFR-ului, dar poate ca si CFR va cobori spre coasta noastra. Dinamo - Rapid? Nu ne facem socoteli pentru altii, dar cred ca se va termina egal", a punctat Argaseala. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.