Fotbalul italian este din nou in doliu, dupa ce un suporter al echipei Lazio, Gabriele Sandri (26 de ani), a fost ucis duminica de un politist in timpul unei ciocniri intre fanii echipei romane si cei ai lui Juventus. Incidentul s-a produs intr-o par
Fotbalul italian este din nou in doliu, dupa ce un suporter al echipei Lazio, Gabriele Sandri (26 de ani), a fost ucis duminica de un politist in timpul unei ciocniri intre fanii echipei romane si cei ai lui Juventus. Incidentul s-a produs intr-o parcare de langa Arezzo, Sandri, un cunoscut DJ din Roma, fiind impuscat in masina sa. Politistul, identificat ca Luigi S., a recunoscut tragedia, dar a afirmat ca totul a fost doar un accident: "Nu am luat pe nimeni la tinta. Primul foc l-am tras in aer, iar al doilea a fost accidental. Acest accident a distrus doua familii, a suporterului si pe a mea", a declarat politistul.       HAOS. Tragedia a dus la amanarea meciurilor Inter - Lazio si Roma - Cagliari, iar partida Atalanta - Milan (foto) a fost intrerupta, dupa ce fanii gazdelor au aruncat fumigene, cerand ca jocul sa nu se dispute. In capitala, suporterii lui Lazio si cei ai Romei, desi sunt dusmani de moarte, s-au coalizat, luandu-se la bataie cu fortele de ordine. Fanii au reusit sa patrunda in sediul Comitetului Olimpic Italian, unde au distrus mai multe birouri. Luptele de strada s-au soldat cu raniti de ambele parti, 40 de carabinieri fiind internati in spital.   PRECEDENTE. Decesul lui Sandri vine la 9 luni dupa ce un politist si-a pierdut viata in timpul altercatiilor de la derbyul Siciliei, dintre Catania si Palermo. In ultimii 45 de ani, in Italia au murit 13 persoane din cauza violentelor legate de fotbal.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.