Contra s-a accidentat     Fundasul Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stang in timpul antrenamentului de marti al echipei spaniole Getafe si va rata meciul de azi, cu FC Twente (Olanda), din Cupa UEFA. Fotbalist
   Contra s-a accidentat     Fundasul Cosmin Contra s-a accidentat la genunchiul stang in timpul antrenamentului de marti al echipei spaniole Getafe si va rata meciul de azi, cu FC Twente (Olanda), din Cupa UEFA. Fotbalistul nu a apucat sa joace nici un meci oficial in acest sezon, din cauza unei operatii la acelasi genunchi suferita in luna august. "Nu ne vom putea baza pe el la meciul cu Olanda de la 13 octombrie. Va trebui sa gasim un inlocuitor", a spus Piturca.     Chivorchian viseaza ca "Poli"sa atace primul loc     Presedintele lui "Poli" Timisoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat ca isi doreste ca formatia banateana sa ajunga pe primul loc: "Din etapa viitoare trebuie sa atacam primele doua pozitii. Daca arbitrii ne vor lasa in pace si nu ne vor mai sicana, cred ca vom reusi".       IERARHIE. Steaua se afla pe locul 64 in clasamentul mondial al cluburilor pe luna septembrie, intocmit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului, fiind cea mai bine plasata dintre echipele romanesti. Rapid ocupa locul 88, iar Dinamo - pozitia a 130-a. In clasament mai figureaza Otelul Galati (locul 171), Poli Timisoara (258), CFR Cluj (281) si Gloria Bistrita (290).     CFR CLUJ. Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca Stadionul "Constantin Radulescu" va fi cel mai modern din tara, urmand sa aiba o capacitate de 25.000 de locuri, fata de 14.000 de locuri in prezent. "Vom construi o tribuna de 9.700 de locuri. Noi vom face parcarea subterana si parterul, iar o firma olandeza va ridica tribuna metalica in trei saptamani. Totul va fi gata cel tarziu in iulie 2008. Vom construi si o peluza de 2.000 de locuri, astfel ca stadionul sa fie complet inchis", a spus Muresan.      ITALIA. Antrenorul Cesare Prandelli a declarat ca Adrian Mutu nu va pleca de la Fiorentina pana cand aceasta nu va ajunge sa lupte pentru titlul de campioana, chiar daca este un jucator demn de cluburi ca Real Madrid sau Chelsea. "Cand am aflat ca putem sa-l luam de la Juventus, am cerut conducerii sa incerce. Mutu trebuie sa-si desavarseasca procesul de dezvoltare. Este deja un fotbalist extraordinar, acum trebuie sa devina lider, sa inscrie multe goluri si sa dea pase decisive. Cum face Totti la Roma", a spus tehnicianul.     CLASAMENT. Revista americana Business Week a dat publicitatii topul celor mai influente 100 de persoane din lumea sportului. Primul loc este ocupat de responsabilul NFL Roger Goodell, urmat de jucatorul de golf Tiger Woods, in timp ce presedintele CIO, Jacques Rogge, se afla pe locul 18, iar presedintele FIFA, Joseph Blatter, pe pozitia a 29-a. Fostul baschetbalist Michael Jordan este pe locul 11, iar fotbalistul David Beckham - pe 17.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.