HP va construi centrul de e-guvernare in Sofia care va costa 3,2 milioane euro. Hewlett-Packard este cel mai mare producator de imprimante si consumabile din lume. Anul trecut, HP a fost, la nivel mondial, compania de tehnologie cu cele mai mari vanz
HP va construi centrul de e-guvernare in Sofia care va costa 3,2 milioane euro. Hewlett-Packard este cel mai mare producator de imprimante si consumabile din lume. Anul trecut, HP a fost, la nivel mondial, compania de tehnologie cu cele mai mari vanzari, raportand incasari de 91.7 miliarde de dolari.
Siemens IT Solutions and Services a castigat un contract Sliven in urma unei oferte de circa trei milioane euro. Grupul Siemens Fondat in urma cu 160 de ani se comcentreaza pe domeniile Informatii si Communicatii, Automatizari si Control, Energie, Transporturi, Medical si Iluminat.
Grupul bulgar Stroma va pune bazele unui centru in Varna, implementarea ridicandu-se la aproximativ trei milioane euro. Compania bulgara Stroma este specializata in activitati de consultanta, testare servicii de contractare pentru dezvoltatori.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.