RTC anunta vanzarea a 40% din actiunile Best Distribution catre compania greceasca CD Media, urmand ca in maximum sase luni partea elena sa-si exercite optiunea pentru restul de 60%. "Vanzarea Best Distribution este consecinta deciziei de la inceput
RTC anunta vanzarea a 40% din actiunile Best Distribution catre compania greceasca CD Media, urmand ca in maximum sase luni partea elena sa-si exercite optiunea pentru restul de 60%. "Vanzarea Best Distribution este consecinta deciziei de la inceputul acestui an de a renunta la afacerile care nu sunt core business sau care se pot dezvolta mult mai bine in alta formula", a declarat Octavian Radu, presedintele grupului RTC. Cifra de afaceri Best a fost de 2,5 milioane de euro in 2006, iar rulajul estimat pentru 2007 atinge 4 milioane de euro. Compania are o cota de 65% pe piata romaneasca de import si distributie de jocuri pentru console si pentru PC, potrivit oficialilor sai. Best a fost infiintata in 1998, iar in 2005 si-a schimbat proprietarul, fiind achizitionata de Grupul RTC. CD Media a fost infiintata acum 14 ani in Grecia si este liderul in distributia de jocuri pentru console si PC pe aceasta piata. Compania este detinuta in proportie de 70% de omul de afaceri Spiros Jamas, presedintele companiei. RTC nu a comunicat termenii financiari ai tranzactiei.          


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.