Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri, dupa analiza efectuata in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, ca in urmatorii doi sau trei ani, arbitrii romani vor conduce partide din Liga Campionilor.     Boss-ul
   Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ieri, dupa analiza efectuata in cadrul Comisiei Centrale a Arbitrilor, ca in urmatorii doi sau trei ani, arbitrii romani vor conduce partide din Liga Campionilor.     Boss-ul de la Casa Fotbalului a declarat, la finalul intalnirii cu arbitrii si asistentii din lotul "A", ca este convins de valoarea celor care au fost promovati in ultima perioada. "Cat de curand vom avea un arbitru in Champions League. In maximum doi sau trei ani vom avea un arbitru care va fluiera in Liga Campionilor. Avem arbitri de valoare, se formeaza dintre cei tineri. Si avem si acum arbitri de valoare, ca Tudor, care poate sa urce, sau Balaj, iar in spatele lor vin cei tineri". La randul sau, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, responsabil cu delegarile, a declarat: "Exista, din pacate, si presiuni din partea conducatorilor de cluburi. Astept ca membrii comisiilor de specialitate sa aplice regulamentul. Important pentru arbitri este sa-si pastreze demnitatea si nu trebuie sa se lase patati in nici un fel de conducatori. Eu cred ca exista si greseli, dar nu voite". Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a impartasit parerile lui Lupescu. "Acea presiune pe care o creeaza conducatorii de cluburi nu este benefica. De foarte multe ori, antrenorii cad in capcana conducatorilor si vocifereaza mai tare decat ei", a spus Constantin.       Candidatura     FRF si-a depus ieri candidatura pentru organizarea finalei Cupei UEFA din 2011, o comisie a UEFA analizand la Bucuresti dosarul prezentat de presedintele Mircea Sandu si de directorul general Ionut Lupescu. "Este a doua oara cand Romania isi depune candidatura pentru organizarea finalei Cupei UEFA. In urma cu un an si jumatate, raspunsul dat de UEFA a fost ca nu avem un stadion. Stadionul trebuie sa fie gata cu un an inainte. Acum avem garantii din partea Primariei ca va fi gata la timp", a declarat Sandu.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.