Compania Arobs Transilvania Software din Cluj-Napoca, producator de aplicatii software, estimeaza ca va inregistra in 2008 o cifra de afaceri de opt milioane de euro, in crestere cu 60% fata de valoarea prognozata pentru acest an, de cinci milioane d
Compania Arobs Transilvania Software din Cluj-Napoca, producator de aplicatii software, estimeaza ca va inregistra in 2008 o cifra de afaceri de opt milioane de euro, in crestere cu 60% fata de valoarea prognozata pentru acest an, de cinci milioane de euro.
"Principalul motor al dezvoltarii este cresterea pietei interne de sisteme de navigatie, a interesului companiilor din Romania pentru solutii software pentru automatizare a fortei de vanzari, localizarea si managementul parcurilor auto, precum si pentru solutiile adresate industriei turismului", a declarat Voicu Oprean, directorul general al companiei.
Arobs Transilvania Software isi desfasoara activitatea in trei directii principale, respectiv distributia de sisteme de navigatie si smartphone cu GPS, dezvoltarea de aplicatii software pentru piata interna, respectiv dezvoltarea de aplicatii si solutii software pentru partenerii externi.
"Pentru piata interna, dezvoltam solutiile Optimall, pentru automatizarea vanzarilor, TrackGPS, solutie de localizare si monitorizare a parcurilor auto prin sistemele GPS/GPRS si solutiile pentru industria turismului ATOS si ABOS. De asemenea, dezvoltam prin outsourcing software pentru parteneri din Europa de Vest si America de Nord, unde lucram cu niste clienti importanti, precum AirFrance, Hotelzon, Suissport, Chrysler-Mercedes si alte companii", a spus Oprean.
Directorul general al Arobs a precizat ca in 2008 cea mai mare crestere va fi inregistrata pe partea de distributie si pe cea de solutii de management pentru parcul auto si turism.
Arobs are sediul principal in Cluj-Napoca si un birou operational in Bucuresti, iar personalul sau depaseste 100 de angajati.
"Deocamdata nu am luat in considerare dechiderea unor puncte de lucru in alte orase ale tarii. Intentionam sa dezvoltam punctul de lucru din Bucuresti pentru a putea sa acoperim mai bine partea de sud a tarii", a precizat oficialul Arobs.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.