Sorin Miscoci, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak si operator la TVR, va fi, incepand de luni cameramanul principal al presedintelui Traian Basescu, potrivit unor surse din televiziunea publica, citate de Mediafax. Sorin Miscoci a
Sorin Miscoci, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak si operator la TVR, va fi, incepand de luni cameramanul principal al presedintelui Traian Basescu, potrivit unor surse din televiziunea publica, citate de Mediafax. Sorin Miscoci a confirmat noua pozitie la Administratia Prezidentiala, declarand ca va fi "o detasare" de pe postul de la TVR la Presedintie, "probabil pe perioada mandatului presedintelui Traian Basescu".
El il va inlocui pe Romeo Stancu, ce ocupa aceasta pozitie de la inceputul mandatului presedintelui Basescu.
Reprezentanti ai TVR au declarat ca detasarea lui Sorin Miscoci la Presedintie este rezultatul unor dialoguri intre acesta, Administratia Prezidentiala si fostul cameraman, Romeo Stancu.
Discutiile nu s-au purtat direct intre seful statului si presedintele-director general al SRTv, Alexandru Sassu, detasarea facandu-se din dorinta Presedintiei si a lui Miscoci. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.