Grupul este format din organizatii de tip retelar specifice asa numitului curent internationalist "new-age" aflat sub supravegherea serviciilor de informatii din mai multe tari occdientale. Printre acestea: Asociatia Aqvarius, Indymedia Romania si As
Grupul este format din organizatii de tip retelar specifice asa numitului curent internationalist "new-age" aflat sub supravegherea serviciilor de informatii din mai multe tari occdientale. Printre acestea: Asociatia Aqvarius, Indymedia Romania si Asociatia Romani Criss. Indymedia, care pare sa fie organizatorul principal, este promovatoare a curentelor de extrema stanga care incurajeaza anarhia, evident, mai ales in statele NATO. Afisul, de altfel, este relevat: "Egalitate" cu pumnul, simbolul neocomunismului european. Imboldul de pe afis spune multe: "sa va acoperiti fata"! (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.