Profesorul de matematica din Satu Mare care a batut un copil in varsta de 11 ani in timpul orelor de curs a fost sanctionat doar cu un avertisment si cu retragerea salariului de merit. Astfel, potrivit unui comunicat emis de conducerea Scolii Genera
Profesorul de matematica din Satu Mare care a batut un copil in varsta de 11 ani in timpul orelor de curs a fost sanctionat doar cu un avertisment si cu retragerea salariului de merit. Astfel, potrivit unui comunicat emis de conducerea Scolii Generale „Balcescu-Petofi“, in urma anchetei desfasurate, comisia a hotarat ca singura sanctiune a profesorului agresiv sa fie „retragerea salariului de merit in cuantum de 15 la suta“. Totodata, aceeasi comisie a stabilit faptul ca profesorul care si-a bagat elevul in spital are dreptul de a contesta sanctiunea in termen de 15 zile. Potrivit directorului scolii, Cristian Pop, nu se stie de cat timp beneficiaza profesorul Viorel Nan, de salariu de merit si nici durata in care suma de bani ii va fi retrasa. Intre timp, autoritatile au ajuns la concluzia ca, desi copilul a fost spitalizat in urma incidentului, fapta profesorului nu este atat de grava.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.