Suporterii Craiovei si cei ai lui Dinamo au stari de spirit diferite inaintea confruntarilor cu rivalii lor de la Steaua, respectiv Rapid.

Sustinatorii Universitatii Craiova anunta ca vor fi in numar mare, pe arena din Ghencea, la meciul
Suporterii Craiovei si cei ai lui Dinamo au stari de spirit diferite inaintea confruntarilor cu rivalii lor de la Steaua, respectiv Rapid.

Sustinatorii Universitatii Craiova anunta ca vor fi in numar mare, pe arena din Ghencea, la meciul din aceasta seara. Mai mult, factiunea „Gruppo-Maxima” din Banie din care fac parte fani ai Craiovei atat din oras, cat si din Bucuresti, Timisoara, Constanta, Oradea si Reghin a avut o idee inedita de a prefata partida. A raspandit in tot orasul un afis in care conducerea stelista este intruchipata in oieri, in timp ce leul „alb-albastru” are o foarfeca ce tunde oile. O parte din mesajul fanilor este foarte sugestiv: „Credem ca o victorie in Ghencea este posibila. Dupa cateva esecuri consecutive, Steaua va face totul sa castige aceasta partida, altfel va fi deranj mare la palatul lui Becali. Avem incredere in jucatorii nostri si suntem convinsi ca vor aborda acest meci la fel ca pe cel precedent, cu Dinamo, jucand la sacrificiu si alergand pana la epuizare”. Totodata, si coregrafia va fi una speciala, dar nu a fost dezvaluit nici un banner, spunand doar ca „acestea vor fi sugestive”. Se pare ca ele se vor adresa si lui Gigi Becali si trecutului sau dinainte de a intra in fotbal. Galeria „juvetilor” se lauda ca ii vor face pe jucatorii Universitatii sa nu simta ca evolueaza in deplasare. „Chiar daca vom fi, ca numar, mai putini decat stelistii, vom face tot posibilul ca ai nostri sa ne simta aproape. Va fi un vacarm de nedescris”, a declarat unul dintre fani.

'Juvetii>> spera sa profite de degringolada stelistilor
„Am urmarit meciul Stelei cu Sevilla si a fost o victorie clara a spaniolilor, iar acest lucru a instaurat probabil o presiune asupra adversarei noastre, dupa ce a pierdut si confruntarea de la Timisoara. Acum, ei vor fi nevoiti sa atace, pentru ca vor dori neaparat o victorie, ca sa se revanseze in fata suporterilor. Acest lucru, desi pare ca ne dezavantajeaza, il putem utiliza in favoarea noastra, deoarece ne vor fi oferite spatii si trebuie sa profitam de ele. Va fi o partida dificila, cu siguranta, dar nici pentru ei nu va fi deloc usor”, a declarat tehnicianul italian Nicolo Napoli. Totodata, componentii „Stiintei” sunt constienti ca trebuie sa profite de forma slaba a bucurestenilor. In ciuda faptului ca are sanse mici sa evolueze, Andrei Ionescu este convins ca oltenii nu vor pierde astazi: „Avem o sansa mare sa castigam puncte in Ghencea, dupa ce am vazut Steaua si in confruntarea cu Sevilla.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.