Issa si alesul inimii sale, Dani, au devenit in sfårsit o familie cu acte in regula. Cei doi asteapta si un copil ce urmeaza sa vina pe lume la inceputul anului viitor. In fiecare zi, Dani deseneaza cu degetul pe burta Issei pozitia in care cr
Issa si alesul inimii sale, Dani, au devenit in sfårsit o familie cu acte in regula. Cei doi asteapta si un copil ce urmeaza sa vina pe lume la inceputul anului viitor. In fiecare zi, Dani deseneaza cu degetul pe burta Issei pozitia in care crede el ca sta bebelusul in acea zi.

Issa si Dani s-au casatorit weekendul trecut la Biserica Sfantul Vasile cel Mare din capitala, iar „masa, felicitarile si dansul“ au avut loc la restaurantul Athenee Palace Hilton. La petrecere au fost prezente in jur de 150 de persoane, care s-au distrat pana in zorii zilei. Chiar daca mireasa are o sarcina destul de avansata, acest lucru nu a impiedicat-o sa danseze toata noaptea: „Am dansat si m-am distrat excelent toata seara, desi am un o sarcina de aproape sase luni. Nu stiu de unde am avut atata energie!“, ne-a declarat Issa. Bebelusul inca nu a primit un nume, parintii dorind sa mediteze foarte bine asupra acestui lucru: „Nu ne-am gandit inca la un nume. Am spus ca mai avem timp. E o misiune foarte dificila. Cu siguranta vor fi doua nume, nu doar unul. Deocamdata il cheama doar 'bebelus>>“, ne-a s pus viitoarea mamica. Dani este extrem de incantat de ideea de a deveni tata, nepierzand nici o ocazie sa se „joace“ cu bebita: „A inceput sa miste inca de acum o luna si ceva. E destul de „activ“, dar doctorul meu m-a asigurat ca asa este firesc sa se intample. Tati deja vorbeste cu el zilnic si ii povesteste de-ale vietii! Se amuza desenandu-mi bebelusul pe burtica cum crede el ca sta in acea zi“, ne-a declarat cantareata usor amuzata.

Vor o casa mare si primitoare
Cei doi soti nu s-au apucat inca de amenajarea camerei bebelusului, intentionand sa-si construiasca o casuta mai mare, mai ales ca acum familia se va mari: „Deocamdata nu ne-am apucat de amenajarea camerei copilului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.