Cine vrea sa scape de aglomeratia din magazine din perioada Sarbatorilor de iarna poate sa profite de ofertele retailerilor din aceasta perioada.

A inceput ofensiva ofertelor de dinaintea sarbatorilor ca in fiecare an. Cu mesaje atractive
Cine vrea sa scape de aglomeratia din magazine din perioada Sarbatorilor de iarna poate sa profite de ofertele retailerilor din aceasta perioada.

A inceput ofensiva ofertelor de dinaintea sarbatorilor ca in fiecare an. Cu mesaje atractive de genul „cumperi acum si platesti la anul“, „cumperi doua produse si platesti doar jumatate din pretul celui de-al doilea produs“, „30 de rate fara costuri adiacente pentru toate aparatele frigorifice“ - dintr-un anumit brand, marile magazine incearca sa dea penultima lovitura a anului.
Cu asemenea sloganuri, retailerii nu duc lipsa de clienti, cum este cazul Carrefour, Mega Image, Flamingo sau Altex. Unii profita de reduceri si isi cumpara bunuri de folosinta indelungata, de la frigidere si combine frigorifice, masini de spalat si aragazuri pana la calculatoare si televizoare. Altii isi fac aprovizionarea cu produse de bacanie, lactate, branzeturi, mezeluri, cosmetice, detergenti, articole de bazar si textile.
Nu lipsesc nici ofertele de produse de post - pateuri si iaurturi vegetale - sau de curatenie - solutii pentru geamuri, covoare sau bureti. Cei care nu duc li psa de bani pot sa achizitioneze deja primele cadouri de Craciun, mai ales ca ofertele retailerilor includ dulciuri, jucarii si parfumuri.

Ce-i in måna nu-i minciuna
Daca la cumpararea cu banii jos a unui produs din ofertele retailerilor pretul platit este cel afisat, situatia difera in cazul produselor incluse in sistemul „cumperi acum si platesti la anul“.
In aceasta ultima situatie, fiind vorba despre un sistem de creditare, cumparatorii trebuie sa tina cont si de dobanzile si de comisioanele aferente. In cazul in care vor achita integral produsul in perioada de gratie, de doua sau trei luni, acestia vor fi scutiti de dobanzi si comisioane. Asta, in cazul in care nu opteaza pentru plata cash a produsului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.