... pe aceasta piatra imi voi zidi biserica" este tema conferintei pe care o va sustine Eminenta Sa Cardinalul Angelo Comastri, Paroh al Bazilicii Papale Sfantul Petru, Vicar general al Sanctitatii Sale Benedict al XVI-lea pentru Statul Vatican si Pr
... pe aceasta piatra imi voi zidi biserica" este tema conferintei pe care o va sustine Eminenta Sa Cardinalul Angelo Comastri, Paroh al Bazilicii Papale Sfantul Petru, Vicar general al Sanctitatii Sale Benedict al XVI-lea pentru Statul Vatican si Presedinte al Fabricii Sfantului Petru. Prelegerea, ocazionata de implinirea a cinci veacuri de existenta istorica a Bazilicii Sf. Petru, va fi precedata de o descriere istorico-artistica a Bazilicii, prezentata de catre arh. Sorin Vasilescu, director al Scolii de Inalte Studii din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti. Evenimentul va fi gazduit azi, de la orele 15.30, de Institutul Italian de Cultura "Vito Grasso" din Bucuresti, intrarea fiind libera. (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.