Fostul ministru al transporturilor Radu Berceanu a declarat ieri, la Craiova, ca va depune o plångere la DNA impotriva ministrului Ludovic Orban pentru initierea unui proiect de hotarare de Guvern prin care 56 hectare apartinand Aeroclubului O
Fostul ministru al transporturilor Radu Berceanu a declarat ieri, la Craiova, ca va depune o plångere la DNA impotriva ministrului Ludovic Orban pentru initierea unui proiect de hotarare de Guvern prin care 56 hectare apartinand Aeroclubului Oltenia, evaluate la cel putin 100 milioane de euro, trec in domeniul public al comunei Podari.

„Se pregateste un furt de minimum 100 milioane de euro. Baietii care vor pune mana pe acest teren vor construi un hipermarket“, ne-a spus Radu Berceanu, care sustine ca „aceasta afacere tine direct de DNA“. „Am sa fac o plangere penala semnata de Radu Mircea Berceanu si atat. Sa-i cerceteze pe toti cei implicati“, a mai spus el, referindu-se la ministrii Ludovic Orban, Cristian David, Mihai Voicu, prefectul Silviu Dumitru si primarul din Podari, Constantin Gheorghita“.
„Intr-un mod smecheresc, 560.000 metri patrati de teren sunt transmisi la Podari, pentru aplicarea legilor funciare. Pai, domnul Constantin Gheorghita, primarul comunei Podari trebuia sa se adreseze Ministerului de Interne si Reformei Adminis trative, pentru ca el are treaba cu administratia. Nu e tren sau autobuz ca sa se adreseze Ministerului Transporturilor“, a spus Berceanu.

Acesta apreciaza ca pentru proiectul de hotarare de guvern s-au realizat pasi gresiti. „Ei au facut invers.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.