Aflata in cadere libera atat in campionat, cat si in Liga Campionilor, Steaua intalneste azi Craiova, care este pe val dupa ce a luat patru puncte cu Timisoara si cu Dinamo.     Moment de criza la Steaua. Cu sanse minime in bataia pentru
Aflata in cadere libera atat in campionat, cat si in Liga Campionilor, Steaua intalneste azi Craiova, care este pe val dupa ce a luat patru puncte cu Timisoara si cu Dinamo.     Moment de criza la Steaua. Cu sanse minime in bataia pentru titlu si pentru calificarea directa in grupele editiei de anul viitor a Ligii Campionilor, "militarii" vor avea azi de sustinut un nou examen dificil, contra Universitatii Craiova.     INGRIJORATI. Mai mult decat atat, elevii lui Marius Lacatus vor disputa luni si restanta cu Pandurii Targu-Jiu, meci ramas din etapa a V-a. "Ne gandim doar la victorie in ambele jocuri, chiar daca se vor aduna trei meciuri in sase zile, socotind si meciul disputat miercuri cu FC Sevilla. Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti sub nici o forma, cu atat mai mult cu cat urmatoarele doua meciuri, de sambata (n.r. - azi) si luni, le jucam pe teren propriu. Obiectivul este clar: sase puncte!", a declarat ieri managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie. De partea cealalta, Craiova viseaza cu ochii deschisi sa invinga in Ghencea dupa 18 ani, oltenii declarand la unison ca vor sa profite de momentul mai putin fast al rivalilor "ros-albastri".     "Putem scoate un rezultat bun. Avem o sansa mare sa castigam puncte in Ghencea, dupa ce am vazut Steaua si in confruntarea cu Sevilla. Steaua nu mai este ce a fost, desi are jucatori de valoare, care trec insa printr-o perioada mai proasta, in timp ce noi suntem in crestere. Chiar daca nu ar fi rau nici un rezultat de egalitate, putem spera si la trei puncte", a spus ieri Andrei Ionescu. De asemenea, portarul Mircea Bornescu a tinut sa-i transmita un mesaj columbianului Zapata: "La meciul cu Dinamo am spus ca Lobont a fost cel mai bun dinamovist. Sper ca maine seara Zapata sa fie cel mai bun stelist, dar noi sa castigam cu 1-0 sau 2-1".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.