Grupul industrial Siemens a inregistrat rezultate peste asteptari in trimestrul al treilea, si-a ridicat tintele de profitabilitate si a anuntat ieri un program de rascumparare de actiuni in valoare de 10 miliarde euro, informeaza Reuters, preluat de
Grupul industrial Siemens a inregistrat rezultate peste asteptari in trimestrul al treilea, si-a ridicat tintele de profitabilitate si a anuntat ieri un program de rascumparare de actiuni in valoare de 10 miliarde euro, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. Actiunile Siemens s-au apreciat ieri cu 5,5%, pe o piata europeana slaba, in conditiile in care noul director general, Peter Loescher, si-a tinut promisiunea de a creste transparenta asupra conglomeratului german, afectat de un scandal de coruptie. Profitul operational al Siemens a crescut de peste doua ori in al treilea trimestru, pana la 1,990 miliarde euro, de la 749 milioane euro in acelasi interval al anului trecut. Valoarea comenzilor a urcat cu 21%, pana la 21,328 miliarde euro, iar vanzarile au crescut cu 9%, pana la 20,2 miliarde.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.