Accident 13:56

ARGES. Un copil de 11 ani din localitatea Pauleasca a murit dupa ce o gramada de nisip langa care se juca s-a prabusit peste el.

GALATI. Un detinut, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru viol, s-a
  Accident 13:56

ARGES. Un copil de 11 ani din localitatea Pauleasca a murit dupa ce o gramada de nisip langa care se juca s-a prabusit peste el.

GALATI. Un detinut, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru viol, s-a spanzurat in baia celulei sale din Penitenciarul Galati.


Justitie 14:01

DOSARUL MINERIADEI. Avocatii lui Ion Iliescu s-au prezentat la Parchetul instantei supreme pentru a studia dosarul in care fostul presedinte a fost pus sub invinuire pentru participatie improprie la omor deosebit de grav, cu privire la evenimentele din iunie 1990.

RESPONSABILITATE. Reprezentantii Ministerului Internelor si Reformei Administrative au stabilit ca accidentul de pe Autostrada Soarelui s-a produs din cauza nesemnalizarii incendiilor de vegetatie de catre Garda de Mediu si de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta.


"ORBITOR" - Lansare Cartarescu la Humanitas

Astazi, la ora 17:00, la libraria Humanitas Kretzulescu va avea loc lansarea cartii "Orbitor. Aripa dreapta" de Mircea Cartarescu, ultimul volum al trilogiei. "Despre «Orbitor. Aripa dreapta» s-ar cuveni sa se spuna ca este «o vistierie», pentru ca bijuteriile literare sclipesc in fiecare fragment si pe fiecare pagina", scrie despre volum Ioana Parvulescu.


SANCTIUNI - Tabara Navodari va fi inchisa

Numarul pacientilor provenind din Tabara Navodari, care au fost internati cu toxiinfectie alimentara la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, ajunsese ieri-dimineata la 88. Potrivit Realitatea TV, autoritatile sanitare au anuntat ca vor inchide complet tabara, unde se afla peste 700 de copii, pana la remedierea problemelor existente. Primele rezultate ale analizelor probelor recoltate de la bolnavi arata ca este vorba despre intoxicare cu salmonella.


ACCIDENT - Turist ranit la Parlament

Un turist australian in varsta de 83 de ani care vizita Palatul Parlamentului s-a accidentat grav la cap ieri, dupa ce a cazut pe scari. Omul a zacut zeci de minute pe podea aproape inconstient, pana cand singurul medic din cladire si-a facut aparitia, informeaza Antena 3. Surse din departamentul administrativ al Camerei Deputatilor sustin ca de-a lungul timpului, din cauza reactiei lente a cadrelor medicale, si-au pierdut viata cel putin cinci persoane.


Tataru l-a cumparat pe Dumnezeu   Compania care s-a ocupat de imaginea si campaniile electorale ale lui Traian Basescu, GMP Advertising, care controleaza site-ul basescu.ro, a achizitionat si domeniul dumnezeu.ro. Imputernicitul companiei este Oana Boureanu. Informatia a fost prezentata, in premiera, pe blogul http://sorin-tudor.ro. Intrebarile pe care si le pune cu umor titularul blogului sunt daca o fi acceptat Dumnezeu sa candideze sau daca Basescu tinteste mai sus (date fiind recentele sale afirmatii privind vointa Creatorului referitoare la rezultatele referendumului). (Eliza Popa)


Candidati bine! - Tataru l-a cumparat pe Dumnezeu

Compania care s-a ocupat de imaginea si campaniile electorale ale lui Traian Basescu, GMP Advertising, care controleaza site-ul basescu.ro, a achizitionat si domeniul dumnezeu.ro. Imputernicitul companiei este Oana Boureanu. Informatia a fost prezentata, in premiera, pe blogul http://sorin-tudor.ro. Intrebarile pe care si le pune cu umor titularul blogului sunt daca o fi acceptat Dumnezeu sa candideze sau daca Basescu tinteste mai sus (date fiind recentele sale afirmatii privind vointa Creatorului referitoare la rezultatele referendumului). (Eliza Popa)


ANIVERSARE - Cobra Security, la 15 ani de activitate

Cobra Security, companie membra a Grupului UTI, aniverseaza in acest an 15 ani de activitate. De-a lungul timpului, Cobra Security a evoluat, fiind in prezent mai mult decat o companie de paza si protectie, promovand si comercializand pe piata romaneasca, in conditiile legii, armele letale si neletale. Recent, in cadrul evenimentelor aniversare, a fost organizata Cupa Cobra Security la tir. De asemenea, a fost lansat site-ul www.cobrasecurity.ro, care prezinta drumul parcurs de companie de la infiintare pana in prezent.


AVERTIZARE METEO - Furtuni si grindina in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis ieri o noua avertizare meteo cotata cu cod portocaliu pentru intervalul 11-12 iulie. Astfel, in judetele Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava, Harghita si Covasna, cantitatile de apa vor depasi local 50-60 l/mp. De asemenea, se mentine pana joi si avertizarea data de ANM luni si valabila pentru toata tara, cotata cu cod galben, referitoare la posibile intensificari ale vantului, grindina si ploi torentiale. (Anca Ardeleanu)


PROIECT - Pasaje si lifturi la Arcul de Triumf

Piata Arcului de Triumf va intra in renovare la sfarsitul acestui an. Primaria Capitalei intentioneaza sa construiasca un pasaj rutier si unul pietonal pe sub monumentul istoric de pe Bulevardul Kiseleff. Municipalitatea va aloca pentru modernizarea acestei zone peste 41 de milioane de euro. Pe langa modernizarea si consolidarea edificiului, oficialii municipali mai planuiesc sa amenajeze cinci lifturi care sa poata transporta turistii din pasajul pietonal catre terasa monumentului. Potrivit estimarilor, lucrarile vor dura trei ani si patru luni. (Alexandra Rus)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.