Morgan Stanley & Co. International Ltd si-a marit la 10% detinerea in cadrul producatorului de conductori, cablaje electrice si bunuri de larg consum Romcab Targu Mures, potrivit raportarilor transmise pietei Rasdaq in cursul zilei de ieri. In se
Morgan Stanley & Co. International Ltd si-a marit la 10% detinerea in cadrul producatorului de conductori, cablaje electrice si bunuri de larg consum Romcab Targu Mures, potrivit raportarilor transmise pietei Rasdaq in cursul zilei de ieri. In sedintele de marti si miercuri, titlurile Romcab Targu Mures au fost cele mai lichide din piata Rasdaq, pe segmentul tranzactiilor comune, cu un rulaj cumulat de peste 8,5 milioane lei, in urma tranzactionarii a peste 15% din capitalul social al companiei.
Furnizorul de piese si accesorii auto Sadalbari din Targu Mures, actionar majoritar al Romcab, a vandut miercuri 4,36% din capitalul producatorului de cablaje electrice, pentru 2,44 milioane de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.