Datorita investitiilor staine in ansambluri rezidentiale, reprezentantii MagazinulDeCASE estimeaza ca fondul locativ al Ploiestiului ar putea creste cu 7.500 de locuinte noi, motiv pentru care acestia si-au si deschis un birou in Valea Prahovei.
Datorita investitiilor staine in ansambluri rezidentiale, reprezentantii MagazinulDeCASE estimeaza ca fondul locativ al Ploiestiului ar putea creste cu 7.500 de locuinte noi, motiv pentru care acestia si-au si deschis un birou in Valea Prahovei.
MagazinulDeCASE a deschis saptamana aceasta un punct de lucru in Ploiesti, continuand astfel extinderea la nivel national a serviciilor de tranzactii imobiliare intre particulari. Biroul din Ploiesti deserveste in acelasi timp Valea Prahovei si localitatile limitrofe, venind ca un raspuns la nevoile persoanelor din aceasta zona, care au solicitat serviciile oferite de MagazinulDeCASE.ro inca de la infiintarea acestuia.
Intr-un comunicat de presa, MagazinulDeCASE are deja in vedere 40 de imobile, urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa depaseasca o suta. Pentru inceput, activitatea se va concentra pe tranzactiile de la proprietar la proprietar, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie implementate si celelalte servicii adiacente: consultanta juridica, consilier imobiliar etc.
"Extinderea noastra prin acest birou din Ploiesti este extrem de importanta, atat in ceea ce priveste dezvoltarea sistemului FSBO pe viitor, cat si din perspectiva potentialului de crestere al zonei. Prin serviciile oferite putem contribui la cresterea Ploiestiului si la temperarea presiunii pietei imobiliare din Valea Prahovei", a declarat Matei Malos, General Manager al Web Content Services, compania care ofera serviciul MagazinulDeCASE.ro.
MagazinulDeCASE.ro este primul serviciu imobiliar din Romania care faciliteaza contactul direct dintre proprietarul unei locuinte si potentialii cumparatori interesati de respectiva locuinta. Astfel, o proprietate poate fi vanduta, respectiv cumparata, fara sa mai fie necesara plata unui comision catre intermediari. De la lansarea din octombrie 2006, prin intermediul MagazinulDeCASE.ro au fost listate peste 1000 de proprietati imobiliare, dintre care s-au vandut peste 630 de imobile cu preturi cuprinse intre 15.000 si 3.500.000 euro. Valoarea totala de piata a imobilelor tranzactionate a depasit 90 de milioane de euro, iar estimarea comisioanelor economisite de clientii MagazinulDeCASE este de aproximativ 5,5 milioane euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin