"Din punct de vedere legal, parlamentarii pe care i-am acuzat ieri pentru atitudinea pe care au avut-o, luand bani fara sa li se cuvina, nu poate fi discutata pentru ca fiecare spune ca a facut un lucru legal. Probabil ca e legal, dar este imoral si
"Din punct de vedere legal, parlamentarii pe care i-am acuzat ieri pentru atitudinea pe care au avut-o, luand bani fara sa li se cuvina, nu poate fi discutata pentru ca fiecare spune ca a facut un lucru legal. Probabil ca e legal, dar este imoral si este un mare act de nesimtire", a declarat Gusa, citat de NewsIn. Conform prevederilor actuale, de aceste drepturi beneficiaza alesii care nu au domiciliul in Capitala, indiferent daca detin sau nu locuinte in Bucuresti. Gusa sustine ca prin aceasta scapare legislativa s-au cheltuit inutil milioane de euro, iar unii parlamentari si-au bagat in buzunar banii primiti pentru plata chiriilor. Liderul PIN a evaluat numarul acestora la peste o suta. Din aceste considerente, Gusa va solicita si infiintarea unei comisii de ancheta care sa identifice beneficiarii unor asemenea avantaje nemeritate si sa-i forteze sa returneze banii primiti de la inceperea mandatului pana in prezent. Conform unor informatii aparute in presa, in aceasta situatie s-ar afla deputatii Andrian Sirojea Mihei (PNL), Gabriel Oprea (PSD), Lia Olguta Vasilescu (PRM), Ioan Oltean (PD), Bogdan Pascu (PC) Viorel Constantinescu (PSD), Corneliu Ioan Dida (PSD) si senatorul Mihai Lupoi (PNL). (A. Ilie)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.