Finantatorul Rapidului, George Copos, a declarat, ieri, ca evolutiile echipelor romanesti din acest an in cupele europene demonstreaza lipsa de valoare a campionatului intern si considera ca in acest moment fotbalul romanesc este in mocirla. „
Finantatorul Rapidului, George Copos, a declarat, ieri, ca evolutiile echipelor romanesti din acest an in cupele europene demonstreaza lipsa de valoare a campionatului intern si considera ca in acest moment fotbalul romanesc este in mocirla. „Fotbalul romanesc este in mocirla, la o diferenta de 50 de ani de fotbalul european. Anul acesta nu am contat in Europa si nu vom mai conta daca vom continua in acest fel. Ne vom opri practic la circul din campionatul intern. Nu avem valoare si din cauza infrastructurii, iar faptul ca avem un singur stadion de trei stele si acela facut de comunisti spune multe (n.r., arena din Ghencea). Noi trebuie sa formam noi caractere, dar din pacate de 17 ani nu am facut nimic”, a declarat Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.