Dezamagire totala in Ghencea dupa meciul de miercuri din cea mai importanta competitie intercluburi a Europei. Este trist sa-i vezi pe putinii spectatori care au luat drumul stadionului cum stau cu ochii in pamant in timp ce Dica si Surdu se chinuie
Dezamagire totala in Ghencea dupa meciul de miercuri din cea mai importanta competitie intercluburi a Europei. Este trist sa-i vezi pe putinii spectatori care au luat drumul stadionului cum stau cu ochii in pamant in timp ce Dica si Surdu se chinuiesc pe gazon. Privesc in gol si se gandesc la banii dati pe bilete. Din cand in cand se aude cate un “Lacatus - Lacatus“ in amintirea vremurilor de mult apuse, dar nimic nu poate schimba starea de apatie care a pus stapanire pe stadionul Ghencea. La pauza lucrurile se schimba. Evident, in tribune, in vestiarul gazdelor nimic nu se mai poate modifica, nici tipetele antrenorului, nici sms-urile patronului nu reusesc sa-i trezeasca pe jucatori. La moderna tabela de marcaj, unul din putinele transferuri reusite de Gigi Becali in ultima perioada, incep sa se deruleze rezumatele celorlalte prime reprize din liga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.