Pe relatiile dintre romani si italieni s-a batut multa moneda in ultima saptamana. Miercuri seara, pe stadionul Steaua, cinci compatrioti ai campionilor mondiali la fotbal au reusit sa ofere o lectie de toleranta. La intrarea spre Tribuna Oficiala a
Pe relatiile dintre romani si italieni s-a batut multa moneda in ultima saptamana. Miercuri seara, pe stadionul Steaua, cinci compatrioti ai campionilor mondiali la fotbal au reusit sa ofere o lectie de toleranta. La intrarea spre Tribuna Oficiala a arenei, cu o ora inainte de inceperea partidei Steaua - FC Sevilla, mai multi copii, majoritatea rromi, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani, ii implorau pe cei care asteptau sa treaca de turnichetele de la poarta B3 si B4 sa ii introduca si pe ei pe stadion. Dupa cum se stie, clubul din Ghencea a decis ca la partidele de pe teren propriu copiii sub 8 ani, insotiti, sa poata intra gratuit pe arena.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.