Muhammad Al-'Arifi, un lider religios din Arabia Saudita a dorit sa initieze tinerii musulmani in tainele altoirii nevestelor. El a prezentat cateva instructiuni in acest sens. A nu se practica la domiciuliu!

"Barbatii le b
Muhammad Al-'Arifi, un lider religios din Arabia Saudita a dorit sa initieze tinerii musulmani in tainele altoirii nevestelor. El a prezentat cateva instructiuni in acest sens. A nu se practica la domiciuliu!

"Barbatii le bat pe femei mai des decat femeile ii bat pe barbati. Se mai intampla ca unele femei sa-si bata partenerii de viata, dar aceste cazuri sunt rare si, prin urmare, nu trebuie sa dau sfaturi in acest sens. Allah le-a creat pe femei cu aceste trupuri delicate, fragile, suple si moi, intrucat ele isi folosesc emotiile mai mult decat corpul.

Asadar, chiar daca barbatul isi mai bate uneori sotia pentru a o disciplina, ea se foloseste de lacrimi pentru a face acelasi lucru. El primeste ceea ce-si dorea prin tipetele ei, in timp ce ea primeste ceea ce-si dorea prin plansete si expunerea sentimentelor. Pentru barbati, emotiile femeilor pot fi mai crunte decat lovitura unei sabii".

Dupa aceasta introducere in filozofia relatiei barbati-femei, s-a trecut la sfaturi practice: "Mai intai, admonestati-le, o data, de doua ori, de trei ori, de zece ori. Daca acest lucru nu ajuta la nimic, nu mai impartiti acelasi pat cu ea si nu-i mai vorbiti. In acest fel, barbatul demonstreaza ca este suparat pe femeie".


Dar daca nici aceasta metoda nu functioneaza?

Clericul saudit are solutia, in acest caz, o bataie usoara, eliminand din start lovirea in fata a sotiei. "Nici macar pe animale nu le lovim in fata. Daca vrem ca magarul sau camila sa mearga mai departe, le lovim in spate. Prin bataie, barbatul arata ca a ajuns la limita si ca nu mai poate suporta comportamentul ei. In acest caz, lovirea trebuie sa fie usoara, fara pocirea chipului. Barbatul trebuie sa-si loveasca sotia acolo unde nu lasa semne".. A nu se practica la domiciuliu!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.