Presedintele Georgiei, Mihail Saakasvili, considerat un aliat al SUA,  a decretat stare de urgenta pe intreg teritoriul tarii  pentru 15 zile. NATO a criticat acesta decizie. Masura intervine in contextul in care politia georgiana a fost n
Presedintele Georgiei, Mihail Saakasvili, considerat un aliat al SUA, a decretat stare de urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru 15 zile. NATO a criticat acesta decizie. Masura intervine in contextul in care politia georgiana a fost nevoita sa intervina, ieri, cu tunuri de apa, gaze lacrimogene si bastoane de cauciuc, pentru a calma protestele organizate la Tbilisi de opozitie. Aceasta cere demisia presedintelui Saakasvili. „A existat o tentativa de lovitura de stat si prin urmare trebuie sa reactionam“, a declarat premierul Zurab Nogaideli postului de televiziune privat Rustavi-2. Presedintele georgian a acuzat, miercuri, Rusia ca ar fi fost implicata in ultimele evenimente din Tbilisi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.