Prezenta Stelei in Liga Campionilor e pur iluzorie. Ghencea ramine doar un jalon ridicol in calea marilor echipe europene.

Transferul de brand s-a facut in sensul invers celui dorit de finantatorul Stelei. Formatia a preluat imaginea p
Prezenta Stelei in Liga Campionilor e pur iluzorie. Ghencea ramine doar un jalon ridicol in calea marilor echipe europene.

Transferul de brand s-a facut in sensul invers celui dorit de finantatorul Stelei. Formatia a preluat imaginea patronului sau, in loc ca Becali sa-si retuseze aura electorala in gloria echipei. Consecinta a fost un stadion aproape gol la intilnirea cu una dintre marile trupe continentale. Suporterii sint satui sa mai plateasca preturi exorbitante ca sa vada batai la fundul gol acasa. Lacatus nu poate face minuni din nimic, asta presupunind ca ar fi si in stare, daca ar avea lot. Fiara a muscat in gol cu noii sai dinti de lina. Lina de oaie de Pipera. Jocul Stelei a fost mai plat si mai anost decit electrocardiograma unui mort. Nici nu are cum sa fie altfel cind in distributie trebuie sa-si faca loc si favoritii patronului. Am vazut miercuri seara un nou episod Sevilla, al patrulea in doi ani, in care ai nostri au parasit terenul cu ochii in iarba. Avem faze care vor ramine in istoria ridicolului. Duetul sincron Rada-Nesu culcat-sculat de centrarea premergatoare golului doi al lui Renato, autoflagelarea tehnica a lui Lovin sau stopul cu preluare in sens invers al lui Surdu sint muchiile taioase ale jocului unei echipe fara legatura cu geografia Ligii Campionilor.

De partea cealalta, singurul om care a suferit, intre jucatorii andaluzi, a fost portarul Palop. A suferit de frig pentru ca in primele patruzeci si cinci de minute alde Banel n-au nimerit poarta deloc. Sevilla a avut o organizare a jocului excelenta si nu a fortat deloc, iar cele trei-patru pase care conturau si apoi inchideau aproape fiecare atac se finalizau cu mingi grele pentru Zapata. Supapa de siguranta a calificarii in primavara Cupei UEFA a crapat si ea o data cu egalul scos acasa de praghezi in compania unui Arsenal sosit in orasul cupolelor aurite fara piesele de artilerie grea.

Acum Steaua are de rezolvat un meci pe calibrul ei - infruntarea cu studentii mititei ai Craiovei din campionat. Dar Becali va sti cu siguranta sa pregateasca acest derby. Dupa infringerea din turul cu Sevilla, finantatorul le-a daruit jucatorilor ceasuri scumpe si prime de joc. Acum zeroul din clasamentul grupei s-ar asorta frumos cu cite o limuzina Maseratti pentru fiecare component. La ce bun sa mai investeasca in noi valori, cind e atit de eficient in motivarea lotului actual?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.