Pictura pe corp si apoi o baie sau un dus in doi. Este ultima moda in materie de sex, importata din Statele Unite. "Panza de pictura" este chiar corpul partenerului de sex, pe care il puteti acoperi cu diverse desene: fluturasi, un soare si cativa no
Pictura pe corp si apoi o baie sau un dus in doi. Este ultima moda in materie de sex, importata din Statele Unite. "Panza de pictura" este chiar corpul partenerului de sex, pe care il puteti acoperi cu diverse desene: fluturasi, un soare si cativa nori.     Toata viata ti-ai dorit sa pictezi. Dar niciodata nu ai avut timp. Iar cand s-a mai gasit ceva timp, nu ai avut inspiratie sau cu cine sa imparti aceasta pasiune. Dar vine un moment cand dorinta devine realitate, adica ai ocazia sa fii pictor. Cu ajutorul unei "vopsele" speciale din cea mai fina ciocolata si cu o pensula nu neaparat fermecata, dar extrem de fina, poti acoperi trupul persoanei iubite cu imagini dintre cele mai bizare. Poti alterna cromatic de la alb la maron brun, trecand prin diferite nuante. Poti desena pasari, figuri geometrice etc. sau sa scrii versuri, declaratii de dragoste... Lasa-te coplesit de imaginatie si accepta sugestiile persoanei iubite. Daca sunt necesare unele retusuri, va reamintim ca vopseaua, respectiv ciocolata, este perfect comestibila, extrem de gustoasa. Daca silueta nu va permite sa degustati ciocolata de pe trupul partenerului de sex, exista si tuburi de vopsele de diferite culori, obtinute din diferite ierburi aromatice, care va ajuta sa va materializati fanteziile erotice. In plus, aceste vopsele sunt un excelent "ingredient" pentru o baie romantica in doi.     OPINII. Conf. dr. Daniel Popescu accepta pana la un punct fanteziile erotice. Punctul este pus deoarece chiar aceste fantezii pot pune in pericol sanatatea. "Daca aceste fantezii sunt impartite cu parteneri de ocazie, riscurile unor boli cu transmitere sexuala sunt majore. Pe de alta parte, oricat de inofensive ar parea aceste «vopsele», ele pot avea in compozitie substante care sa provoace alergii. Asa ca, exact ca la orice produs, consultati mai intai eticheta si apoi treceti la fapte".       Expertii nostri     Dr. Nicolae Calomfirescu seful Sectiei Urologie, doctor in Medicina, Spitalul Militar "Prof. Dimitrie Gerota" Dr. Vasile Benea medic primar, cercetator stiintific, Clinica de Dermato-Venerice "Prof. dr Scarlat Longhin" Conf. dr. Daniel Popescu medic primar Obstetrica - Ginecologie, directorul Policlinicii "Serban Voda"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.