Romanii s-au debarasat, intr-o singura zi, de 576 tone de vechituri electronice. Acest lucru inseamna ca, in cadrul campaniei desfasurate la nivel national, au fost colectate circa 30 grame de deseuri pe cap de locuitor. Aceasta in conditiile in car
Romanii s-au debarasat, intr-o singura zi, de 576 tone de vechituri electronice. Acest lucru inseamna ca, in cadrul campaniei desfasurate la nivel national, au fost colectate circa 30 grame de deseuri pe cap de locuitor. Aceasta in conditiile in care directiva europeana a impus Romaniei ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la trei kg pe cap de locuitor. Desi a afirmat ca actiunea a fost un succes din prisma colaborarii populatiei cu autoritatile, ministrul mediului, Attila Korodi, a estimat ca atat cantitatea necesara anul acesta, cat si cea stabilita pentru 2008, de 4 kg pe cap de locuitor, sunt tinte imposibil de atins. “In majoritatea tarilor europene tintele nu au fost atinse. Nu se stie daca acestea vor fi sanctionate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.