Urmaritul prin Interpol Costica Argint, pe numele caruia exista un mandat international de arestare, recunoaste, in exclusivitate la "Vorbe grele", ca a fost contactat de seful de cabinet al premierului, Mihnea Constantinescu, pentru a participa la i
Urmaritul prin Interpol Costica Argint, pe numele caruia exista un mandat international de arestare, recunoaste, in exclusivitate la "Vorbe grele", ca a fost contactat de seful de cabinet al premierului, Mihnea Constantinescu, pentru a participa la intalnirea la nivel inalt de la Roma. Lucru pe care, fie ca i-a placut sau nu, a fost nevoit sa-l recunoasca si premierul Tariceanu la "Sinteza zilei".


Iar ministrul de Externe abia ce negase, printr-un comunicat de presa, ca l-ar fi vazut la ochi pe Argint la reuniunea procolara de rang .inalt la care a participat .si...Mama India. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.