Diana Niculescu, fosta Munteanu, sotia fotbalistului Claudiu Niculescu, spune despre ea ca este o persoana credincioasa, care incearca sa nu pacatuiasca, si ca intotdeauna va respecta cele zece porunci. Blonda colectioneaza statuete egiptene si cred
Diana Niculescu, fosta Munteanu, sotia fotbalistului Claudiu Niculescu, spune despre ea ca este o persoana credincioasa, care incearca sa nu pacatuiasca, si ca intotdeauna va respecta cele zece porunci. Blonda colectioneaza statuete egiptene si crede ca intr-o viata anterioara a fost o printesa in Egipt.

- Am inteles ca domnul Cristoiu ti-a dat de facut niste teme, articole. Vrei sa te apuci de scris in presa? Te tenteaza lumea jurnalismului? Ai primit propuneri de la vreo revista pentru colaborare?
- Da, intr-adevar, in cadrul emisiunii “Ora presei”, pe care domnul Cristoiu o realizeaza la Antena 2, mi-a lansat invitatia de a scrie. Nu m-am gandit niciodata serios la acest lucru si nici nu stiu daca am stofa de jurnalist, dar as putea incerca. Pot insa spune ca nu ma tenteaza foarte tare si nici nu am primit propuneri din partea vreunei publicatii.
- Deja este un trend ca orice vedeta sa publice o carte. Ai si tu in plan asa ceva?
- Nici la acest lucru nu m-am gandit vreodata si nu cred ca asta este ceva care tine de vreun trend, ci mai degraba de ceea ce doresti sa trans miti. Probabil ca daca va veni la un moment dat o perioada din viata mea in care voi considera ca am ce spune intr-o carte, voi face si acest lucru.
-Cum merge emisiunea? Esti multumita?
- Da, sunt foarte multumita de ceea ce fac si pot spune ca emisiunea “Conferinta de presa” creste din ce in ce mai mult. Si, mai mult decat atat, invitatii vin cu inima deschisa si pana acum pot spune ca avem “la activ” multi curajosi, vedete care au raspuns “prezent!” provocarii noastre si a jurnalistilor.
- Cand mai exact o sa pleci cu Claudiu in luna de miere, unde si pentru cat timp?
- O sa plecam in iarna, atunci cand sotul meu are vacanta. Nu stiu inca destinatia si nici cat timp vom sta.
- Care este cel mai frumos cadou pe care l-ai primit pana acum si de la cine? Si mai ales care este ultimul cadou pe care l-ai primit de la sotul tau?
- Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost cererea in casatorie, impreuna cu inelul de logodna. Cat despre cadouri recente... ne facem cadouri foarte des. Nu sunt genul de persoana care sa se laude, asa ca... n-o sa spun ce am primit.
- Ce nu ai face niciodata?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.