Zvonurile privind o eventuala tranzactie ce i-ar putea avea drept protagonisti pe George Copos si deputatul Nati Meir, avand ca obiect pachetul de actiuni detinut de fostul vicepremier la gruparea giulesteana, au fost infirmate de finantatorul Rapidu
Zvonurile privind o eventuala tranzactie ce i-ar putea avea drept protagonisti pe George Copos si deputatul Nati Meir, avand ca obiect pachetul de actiuni detinut de fostul vicepremier la gruparea giulesteana, au fost infirmate de finantatorul Rapidului.  
"Sunt profund surprins si nedumerit de faptul ca, sub antetul Camerei Deputatilor, imi adresati o scrisoare referitoare la tranzactii economice. Nu pot nici sa inteleg si nici sa fiu de acord sa se amestece viata politica a tarii cu mocirla fotbalului romanesc'', a scris actionarul majoritar al Rapidului pe site-ul oficial al clubului. Copos i-a raspuns astfel lui Nati Meir, cel care, in numele unor oameni de afaceri (nu se stie exact cine - probabil persoane importante...), si-a exprimat dorinta de a achizitiona oarece actiuni ale ocupantei locului 5 in Liga 1. ''Referitor la continutul scrisorii pe care mi-ati adresat-o, consider ca propunerile dumneavoastra nu sunt credibile si, ca atare, nu le voi lua in serios, cu atat mai mult cu cat nu cred ca aveti nici experienta, nici forta economica necesara pentru a aduce un plus de calitate clubului FC Rapid'', a mai precizat George Copos in raspunsul sau.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.