Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) participa cu 41,6 milioane de euro la constructia unui complex comercial si de petrecere a timpului liber langa Chisinau, valoarea totala a proiectului fiind de 59,5 milioane euro, a anuntat b
Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) participa cu 41,6 milioane de euro la constructia unui complex comercial si de petrecere a timpului liber langa Chisinau, valoarea totala a proiectului fiind de 59,5 milioane euro, a anuntat banca.
Proiectul va fi dezvoltat pe un amplasament situat la doi kilometri de Chisinau si va avea o suprafata construita de 72.000 de metri patrati. Complexul va fi dezvoltat, construit si operat de compania Lemi Invest, detinuta in proportii egale de Summa AS si Colonnafin BV.
Chisinau Shopping Mall va fi inchiriat unor firme internationale si locale, care sunt si chiriasii unuia dintre centrele comerciale detinute de Summa AS si Colonnafin in Bucuresti, complex dezvoltat si operat de Anchor Group.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.