Primit de studenti cu paine si sare, Basescu i-a indemnat pe acestia sa revina in tara dupa absolvire si sa contribuie si la primenirea clasei politice. El a mentionat ca este absolventul unui master in cadrul aceleiasi univeristati, la Academia Nava
Primit de studenti cu paine si sare, Basescu i-a indemnat pe acestia sa revina in tara dupa absolvire si sa contribuie si la primenirea clasei politice. El a mentionat ca este absolventul unui master in cadrul aceleiasi univeristati, la Academia Navala. "Va asigur ca este o scoala foarte buna, poti sa ajungi si presedinte", le-a spus, zambind, presedintele. "Am convingerea ca va fi un mare castig pentru cei care veti veni sa lucrati acasa", a spus seful statului. Intrebat de studenti daca le recomanda sa revina in tara la finalul studiilor, Basescu a precizat ca ar fi o oportunitate sa revina in Romania, deoarece si companiile romanesti si cele straine au inceput sa plateasca foarte bine specialistii care au studii superioare. "Discutam de pregatirea voastra, pentru ca nu va intoarceti sa mergeti la REBU sau la societati de salubrizare", a spus presedintele. Intrebat de un student de ce nu ar putea lucra la managementul de la REBU, Basescu a glumit: "Asta este altceva, dar nu va primeste Chiliman in sector". Seful statului a evidentiat faptul ca in acest moment cei care lucreaza la nivelul personalului cu pregatire superioara in companii, chiar in cele romanesti, au inceput sa fie relativ bine platiti. "Nu mai este situatia de acum patru ani, salariile au explodat. Cred ca pentru voi care invatati aici este o oportunitate sa reveniti in tara, avand in vedere cererea extraordinara de personal calificat", a spus Basescu. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.