Dosarul in care seful Comandamentului Logistic Intrunit al Ministerului Apararii, generalul (r) Traian Nistor, este judecat pentru coruptie ar putea fi returnat procurorilor, dupa ce avocatii au sustinut, ieri, ca ancheta a fost efectuata de procuro
Dosarul in care seful Comandamentului Logistic Intrunit al Ministerului Apararii, generalul (r) Traian Nistor, este judecat pentru coruptie ar putea fi returnat procurorilor, dupa ce avocatii au sustinut, ieri, ca ancheta a fost efectuata de procurori militari, desi in cauza erau cercetati si civili. Astfel, avocatii au cerut judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa returneze dosarul procurorilor anticoruptie, pentru ca ancheta sa fie efectuata de o sectie civila a DNA. Aparatorii au invocat decizia prin care, in iunie, Curtea Constitutionala a stabilit ca procurorii militari vor putea ancheta doar dosare in care sunt cercetati exclusiv militari. Potrivit deciziei Curtii Constitutionale, dosarele in care sunt anchetati si militari, si civili vor fi cercetate de procurori civili.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.