In cadrul evenimentului, vor fi prezentate materiale documentare audio-vizuale despre ce a insemnat Atelier 35 (din anii '70 pana in prezent), dintre care mentionam interviuri luate unor critici de arta si artisi consacrati si imagini din cadrul cele
In cadrul evenimentului, vor fi prezentate materiale documentare audio-vizuale despre ce a insemnat Atelier 35 (din anii '70 pana in prezent), dintre care mentionam interviuri luate unor critici de arta si artisi consacrati si imagini din cadrul celei mai mari expozitii Atelier 35 din toate timpurile, care s-a desfasurat in 1988, la Baia Mare. De asemenea, astazi se vor lansa site-ul asociatiei, obiectivele ei, inclusiv apelul de proiecte expozitionale pentru tineri artisti. Si tot pentru tineri, muzica va fi asigurata de DJ Alien Pimp. Prin acest eveniment, Atelier 35 isi propune sa se (re)lanseze ca un spatiu destinat tinerilor (pana in 35 de ani), ce promoveaza cercetarea experimentala, new media si comunicarea intre medii. Expozitia va fi deschisa pana luni, 12 noiembrie. Asociatia Atelier 35 are misiunea de a sprijini dezvoltarea tinerilor artisti si de a valorifica potentialul artistic romanesc. (D.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.