Fostul prefect al judetului Cluj Alin Tise (foto) (tot ex-membru PD) a fost eliberat din postul de inspector guvernamental, iar fostul prefect al judetului Dolj Nicolae Giugea (ex-membru PD), numit de Executiv ca inspector guvernamental, a fost susp
Fostul prefect al judetului Cluj Alin Tise (foto) (tot ex-membru PD) a fost eliberat din postul de inspector guvernamental, iar fostul prefect al judetului Dolj Nicolae Giugea (ex-membru PD), numit de Executiv ca inspector guvernamental, a fost suspendat pe o perioada de un an din aceasta functie. Masurile au fost aprobate prin decizie a premierului Tariceanu, la cererea acestora.

Haituit politic
Prefectul judetului Cluj, Alin Tise, fost membru PD si finul liderului democrat Emil Boc, a fost schimbat din functie, prin hotarare de Guvern aprobata in luna octombrie, si numit inspector guvernamental.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.