Basescu, acest "diplodocus" politic, un fel de "monstru" antediluvian cu statura politica imensa si solzi de peste placati pe constiinta minuscula, de aceeasi dimensiune cu inteligenta, este foc de suparat! "Pasaricile" "tigancilor imputite" ii piuie duios, undeva in spatele bulbului rahidian, acolo unde se aduna ranchiuna marinareasca, de o autenticitate asemenea unei etichete de Johnnie Walker, prinsa cu pioneze de ficatul matrozului cu decenta de "pitecantrop"! Curtea de Apel Bucuresti i-a dat lovitura de gratie, in cazul "tiganca imputita" confirmand pozitia din 23 mai 2007 a Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).


Referindu-se la celebrul apelativ duios "tiganca imputita", CNCD a "incadrat fapta ca fiind discriminare"! Absolut corect, spune justitia romana! Problema este ca, in vaicareala sa inciudata, Basescu are perfecta dreptate, atunci cand zice, conform comunicatului oficial din 8 noiembrie 2007: "Tratamentul pe care eu l-am primit de la CNCD mi se pare discrepant, in raport cu afirmatiile legate de faptul ca o intreaga etnie a fost etichetata, acum o luna si ceva, de Primul Ministru, ca fiind o etnie de infractori. De asemenea, mi se pare discrepanta decizia CNCD si arata dublul standard utilizat, daca ne referim la faptul ca un inalt demnitar, mai zilele trecute, facea lagare prin Egipt! Oare, cum? Si afirmatia o facea la televizor (a€¦)"


Va aduc aminte randurile mele scrise in articolul «"Pasarica" lui Tariceanu este porumbel!», in JN din 21 iulie 2007: «Tariceanu spusese, conform inregistrarii audio, data de TVR 1, pe 10 iulie: "Este vorba de numarul mare de romani, de cetateni romani, atentie, spun de cetateni romani de origine roma, care constituie grupuri, care comit toate infractiunile posibile, incepand de la talharii, prostitutie, trafic de droguri, pedofilie si se poate continua "! Acum, ce-oti vrea? Basescu i-a facut "imputiti"! Tariceanu doar talhari, proxeneti, traficanti de droguri, pedofili!».


Nu este de mirare ca acest "lord" al prostiei neaose, adevarate, fara patina vremii, acest "taricean", "calinit" la focul molcom si tenace al tembelismului mai pur ca diamantul Koh-I-Noor, a considerat ca Cioroianu poate sa-si macereze linistit aluviunile cerebrale naziste continuand sa gandeasca la solutii salvatoare, de tipul "batalioane din alea disciplinare" sau "teren din desertul ala egiptean", pentru "plasarea" infractorilor romani! Adica, Cioroianu si-a cerut scuze si poate ramane linistit ministru de externe intr-o Europa, care a trait Holocaustul si, in care, Hitler nici nu a indraznit sa ofere solutia lagarelor de concentrare cu atata minutie geografica si rafinata cruzime, in Mein Kampf-ul sau, cum a facut-o ministrul nostru, intre doua arii de opera si-o pupatura pe buza sparta a Sfinxului din Gizeh!


Chinuit, probabil, de experienta studierii istoriei in "salt inainte si culcat", istoricul de maidan nazist al Romaniei propune, ca "solutie" a  problemei valului de ura cretina, ce anima pe urmasii Romei la adresa "renegatilor" din Romania, ce credeti? Exportul unei piese de teatru, extrem de rafinat selectate, in Italia, ca sa le aratam alora ce "culturisti" suntem: "Vrem sa ducem piesa, ca sa va dau niste exemple, piesa lui Matei Visniec, un fel de istorie, ma rog, titlu ironic, istoriaa€¦cum sa povestesti istoria comunismului pentru debilii mintalia€¦nici o legaturaa€¦!" (vezi emisiunea Gabrielei Firea, pe Antena 3, in 6 noiembrie).

Nici o legatura, domnule Cioroianu!